گیرنده‌های G پروتئین عامل تنوع پاسخ‌های زیستی

گیرنده‌های G پروتئینی عامل تنوع پاسخ‌های زیستی هستند گیرنده‌های وابسته به G-پروتئین(GPCRs) فراوانترین نوع گیرنده‌های سطح سلول هستند. این گیرنده‌ها واسطه اثرگذاری بیش از نیمی از داروهای انسانی هستند از این رو شناخت مکانیسم عملکرد آنها در مسیر طراحی کارآمدتر داروها حائز اهمیت است. محققان به کمک مدل‌های ریاضی مختلف، تغییرات مختلفی را در اجزای شرکت کننده در سیگنال‌دهی گیرنده‌های G-پروتئینی اعمال کرده‌اند تا به این ترتیب پاسخ گونه‌های مهندسی شده مخمر به تغییرات محیطی را ارزیابی کنند. واریته‌های مختلف از مخمرهای مهندسی شده به این شیوه، واکنش‌های مختلفی به متغیرهای مشابه می‌دهند. این نتایج که با مدل‌های طراحی شده همخوانی دارند، تائیدی بر فرضیه محققان است که در آن تنوع ژنتیکی را یکی از عوامل اختلاف در اجزای G-پروتئین‌ها و به دنبال آن واکنش‌های مختلف به داروهای مشابه می‌دانند. Scientists genetically engineer yeast to improve understanding of how cells work Date: April 4, 2019 Source: St John's College, University of Cambridge Summary: Academics have genetically modified yeast cells to help scientists control how they react to their environment in a more desirable way. Yeast was chosen because it shares key characteristics with human cells -- most importantly that it can sense its environment using G protein-coupled receptors (GPCRs). The study will help scientists understand how diseased cells function.

گیرنده‌های G-پروتئین عامل تنوع پاسخ‌های زیستی هستند

گیرنده‌های وابسته به G پروتئین (GPCRs) فراوانترین نوع گیرنده‌های سطح سلول هستند. این گیرنده‌ها واسطه اثرگذاری بیش از نیمی از داروهای انسانی هستند از این رو شناخت مکانیسم عملکرد آنها در مسیر طراحی کارآمدتر داروها حائز اهمیت است.
محققان به کمک مدل‌های ریاضی مختلف، تغییرات مختلفی را در اجزای شرکت کننده در سیگنال‌دهی گیرنده‌های G پروتئینی اعمال کرده‌اند تا به این ترتیب پاسخ گونه‌های مهندسی شده مخمر به تغییرات محیطی را ارزیابی کنند. واریته‌های مختلف از مخمرهای مهندسی شده به این شیوه، واکنش‌های مختلفی به متغیرهای مشابه می‌دهند. این نتایج که با مدل‌های طراحی شده همخوانی دارند، تائیدی بر فرضیه محققان است که در آن تنوع ژنتیکی را یکی از عوامل اختلاف در اجزای G پروتئین‌ها و به دنبال آن واکنش‌های مختلف به داروهای مشابه می‌دانند.

Scientists genetically engineer yeast to improve understanding of how cells work

Date: April 4, 2019
Source: St John’s College, University of Cambridge

Summary:
Academics have genetically modified yeast cells to help scientists control how they react to their environment in a more desirable way. Yeast was chosen because it shares key characteristics with human cells — most importantly that it can sense its environment using G protein-coupled receptors (GPCRs). The study will help scientists understand how diseased cells function.

همچنین شاید مطالب زیر مورد پسندتان باشد...

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *