ضدیخ طبیعی الهام بخش نگهداری باکتری ها در سرمای بیش از اندازه

ضدیخ طبیعی الهام بخش نگهداری باکتری ها در سرمای بیش از اندازه

ضدیخ طبیعی الهام بخش نگهداری باکتری ها در سرمای بیش از اندازه

محققین دپارتمان شیمی و پزشکی دانشگاه Warwick راهی برای نگهداری بسیاری از باکتری ها در فریزر با استفاده از پروتئین های طبیعی آنتی فریزر که در موجودات قطبی یافت می شود را توسعه داده اند. آن ها متوجه شدند که اضافه کردن این پروتئین ها آنتی فریزر رشد کریستال یخ را کاهش می دهد و مانع از آسیب رسیدن به دیواره ی سلول می شود. این روش قابل استفاده در صنایع غذایی، انتقال اندام، پزشکی و همچنین تحقیقات آزمایشگاهی می باشد.

ضدیخ طبیعی الهام بخش نگهداری باکتری ها در سرمای بیش از اندازه

باکتری ها در فرایندهای زیادی استفاده می شوند از جمله صنایع غذایی (ماست و پروبیوتیک)، صنایع دارویی (انسولین) و تولید آنزیم (پودر های شستشو). در روش سنتی نگهداری باکتری ها از افزودن گلیسرول به باکتری برای کاهش آسیب ناشی از سرما استفاده می شود. اگرچه همه باکتری ها پس از ذوب شدن یخ قابل بازیافت نیستند و نیاز است که گلیسرول از باکتری ها حذف شود تا باکتری قادر به رشد مفید باشند.

این تیم نشان دادند که پلیمر سنتزی که مشابه پروتئین های این ماهی ها می باشند در انجام نقش خود می توند موثر واقع بشوند و همان نقش را داشته باشند. آن ها همچنین از اضافه کننده کمتری (1 درصد) در مقایسه با روش سنتی (20درصد) استفاده کردند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *